Februari

Kommentera
Men vad hände med februari egentligen? Visserligen är ju det det månaden som alltid går fortast men tror årets februari tar priset... Eller?
 
Tänkte försöka komma med en sammanfattning om vad som hänt. Egentligen inga större saker. Mest har jag ju jobbat, det är nog där tiden försvunnit också. Blir så dålig på att ta tillvara på dagarna när jag jobbar. Orkar liksom ingenting på eftermiddagarna. Och ja, sen har det ju mest varit vinter. 
 
Kollade igenom bilderna i mobilen och typ alla är bilder på hur vintrigt det är här. I början av februari såg himlen ut typ så här varje morgon och kväll. Så fint. Nu är det ljusare och solen står mycket högre på himlen, vilket inte ger samma rosa himmel. Däremot ger det väldigt fina soliga dagar.
Så pass fint att jag ibland unnar mig en snabb prommis under lunchen bara för att få njuta av vädret!
 
I övrigt då? Jo, hittade denna bild
Var alltså på IKEA och hittade något som vi kunde tänka oss kunde vara ett skrivbord. Köpte vi det? Nej. För lata för att släpa på IKEA-paket på bussen. /mvh vill ha bil senast i förra veckan! Tänker konstant på att jag vill ha en bil. Snart kanske. Måste bara spara lite mer pengar först.
 
Något jag verkligen lärt mig senaste månaden är att jag nog börjar förstå varför vissa gillar vintern. 
Tog en promenad på förmiddagen och bara var så lycklig över hur fint det är när det ligger en massa snö på marken och solen skiner! Känns som att man kan acceptera att det är ett tag till våren kommer ordernligt när det ser ut så här ute. Hellre det än dis och dimmar och duggregn. Mycket kan jag sakna från Västkusten (typ familj och vänner!) Flytta hit! Vädret är så mycket bättre här!