Navet

En kommentar
Idag blev det lite plugg på morgonen och jag känner mig faktiskt nöjd med att jag kommit en bra bit (eller iaf en bit) på uppsatsen! Kanske kan gå att bli klar till maj ändå?
 
Annars har jag varit hos läkaren och uppdaterat min astmamedicin, hade tydligen också bronkit (?) tror jag läkaren sa. Fick därför lite extra luftrörsvidagnde plus kortisontabletter. Gick därifrån alldeles darrig pga ventolin men kunde iaf bättre än på länge! :) 
 
Eftermiddagen spenderades genom att testa Umeås nya bad/simhall: Navet. Det öppnade under förra året tror jag och deras relaxavdelning öppnade idag. Det var därför extra öppet och ingck i vanliga priset att testa på. De hade också aufgussittningar, där killar hällde eteriska oljor doftande av kanel, anis och svartpeppar på bastuagregaten. De viftade sedan med handdukar för att sprida dofterna. Lite spännande upplevelse. Vi gick dock därifrån och tänkte att vi nog ändå föredrar vanligt bastande... men kul att testa! Simhallen i sig var även riktigt fräsch och fin! De hade en 50-meters bassäng, ett upplevelsebad med vågmaskin, klättervägg och 2 olika ruschkanor plus ångbastu och jacuzzi. Mycket bättre än Valhalla som känns rentav rivningsfärdigt. Dessutom typ folktomt mitt på dagen: studentliv for the win <3 <3. 
 
Här har ni en video på aufguss och hur det ser ut, om ni inte testat. Tydligen en tysk uppfinning. Kan tänka mig att jag kanske skulle tycka mer om det om oljorna hade varit lite mer... vanliga? Typ mint, lavendel osv...
 
 
(random video från youtube :D)
 
1 Camilla:

skriven

Vad härligt med bad och relax! Dessutom utan massa folk. Studentlivet är allt bra ibland 😉

Svar: Ja, verkligen! :) gäller att njuta så länge det varar!
Caroline Corneliusson