måndag: plugg, sol och honungsvatten

Kommentera
Måndag och min sista helt lediga vecka innan det är dags att jobba igen. Ser fram emot att börja jobba men har ju nu typ nyss vant mig vid att studera. Hamnat i en fundering i vad jag egentligen vill göra med mitt liv igen. Att ha tid är både positivt och negativt. Man får tid att fundera då men när man inte kommer fram till något speciellt blir i alla fall jag frustrerad. Därför är det nog bra att börja jobba igen, få mindre tid till att fundera... 
 
Min sista lediga vecka spenderas främst här:
Vid datorn i köket med uppsatsen. Är på analysdelen nu, kanske har jag ett helt utkast av uppsatsen när januari är över? Vore helt underbart om det var så och det är mitt mål. Känns lovande. 
 
För en liten stund sedan tittade solen fram ordentligt och gav mig riktiga vårkänslor!
Kan hjälpa att det är lite plusgrader också. Ville egentligen bara gå ut på en riktigt lång promenad men har fått en rejäl förkylning som satt sig på lungorna (tack astma!) så jag håller mig inne.
 
Inte kul att inte kunna andas så jag gör allt för att bli kry så fort som möjligt. Främst vila. Sedan en hel del av detta:
Varmt honungsvatten med citron. Lossar lite på tätheten i lungorna... (tillsammans med astmamedicinen) Känner mig lite bättre idag än häromdagen, var nog inte smart att gå och simma efter jag var hos läkaren och fick kortison... Men men. Hopp om bättring finns! 
 
Hoppas ni har en bra start på veckan! Nu ska jag börja tända lampor för nu är solen på väg ner igen... :D Men det är iaf inte helt mörkt förrän vid 16-tiden nu!