Hej!

En kommentar
Så där, nu känner jag mig lite mer nöjd med själva utformningen av bloggen. I alla fall till en början, enkelt är alltid bra.
 
Anledningen till att jag återigen blivit med blogg är främst för att kunna dela med mig av mitt liv nu när jag befinner mig på annan ort än alla andra jag känner, igen. Verkar vara ett återkommande tema i mitt liv... men ett roligt sådant. Jag tyckte också det var väldigt roligt att pyssla med när jag var i Shanghai, så varför inte en om att flytta till Umeå? Även om omständigheterna är lite annorlunda än flytten till Kina är känslan kring det hela väldigt densamma. Förväntansfullt, spännande, läskigt... Därför är jag här igen, ny blogg, nytt liv...? Den förra fick bli kvar i sin dvala då det känns som den är främst ett bra minne och dokumentation över Kina-tiden. Dessutom är ju Kina och Umeå väldigt annorlunda och behöver därför helt olika design-teman... :P
 
Flytten gick ju för inte så längesen, även om det känns som ett bra tag sedan redan... Så vad har jag pysslat med under tiden nu då? Har faktiskt fått en hel del gjort på min uppsats - bara en början, men ändå! 11 sidor skrivna! Igår kom massa IKEA-möbler som sattes ihop under kvällen, så nu känns lägenheten lite mer inbodd än tidigare. Tänker ta lite bilder och visa hur det blev sen när det är klart, just nu ligger det kartonger och plast och liknande skit överallt. Därför får ni hålla tillgodo med denna bild från instagram. 
 
 
 
 
 
 
1 Ann-Sofie Corneliusson:

skriven

Så kul det blir att följa!!!

Svar: :)
Caroline Corneliusson