En veckosummering

Kommentera
Lördag! Helg <3 Vardagen tar en med sin lugna storm och man fastnar i dess rutiner fort. Vakna, jobba, chilla, sova, vakna, jobba... etc. Första hela veckan på jobbet har passerat och redan känns det som jag varit där alltid. Läskigt hur fort tiden blir till ett töcken av upprepande. Så för att inte glömma allt för fort täntke jag här summera min vecka med några bilder. 
 
Det har varit kallt. 
Men insåg ej hur kallt förrän jag redan var på plats på mitt kontor... då förstod jag varför benen kändes som isbitar efter den korta promenaden. 
 
Det här är numera min dagliga utsikt:
Ett snöbeklätt tak och folkets hus. Ändå helt ok.
 
En dag kom jag ut från jobbet och såg inte bara en men flera snöblock och blev väldigt förvirrad av konsten?
 
Det visade sig vara förberedelser för en tävling som började igår.
Snöskulturer. Vinnaren koras i eftermiddag fick jag veta. Måste ta en promenad för att kolla in alla färdiga skulpturer. 
 
En sista detalj på veckan var att jag ficl i senaste avsnittet av Antikrundan.
Ja asså, det är inte jag med hatten men i hörnet till vänster syns jag... Var där med några vänner som ville få information om loppisfynd. Jag själv var mest hungrig och ville äta middag efter en lång arbetsdag, så jag ställde mig i hörnet och väntade otåligt på att gå därifrån... Jag hade väldigt kul åt mig själv när jag tittade på programmet häromdagen. (Sista kvarten är jag med, för den som vill skratta åt mina minspel... )
 
Det var denna veckan. Nu måste här städas!